Your health is an investement, not an expense. Invest in you!

Steunzolen

Specialist in fijne steunzolen

Vaste all-in prijs

Klaar binnen 1 à 2 weken

Steunzolen
Steunzolen

Comfort, ondersteuning en correctie.

De steunzolen worden op maat van elke patiënt gemaakt. Bij de maatname kijken we naar het gangpatroon en wordt er een 2D of 3D scan van de voeten genomen. Vervolgens ontwerpen we de steunzolen digitaal en worden ze uitgefreesd in het materiaal aangepast aan de behoeften van de patiënt. Het ontwerp wordt opgeslagen zodat er gemakkelijk een kopie of een aangepaste versie kan gemaakt worden.

Een goede steunzool zorgt niet alleen voor het nodige comfort en de vereiste correctie, hij past ook perfect in je schoen en is zo dun mogelijk. Dit dubbel doel vormt het uitgangspunt voor elke steunzool die wij maken. Je kan bij ons terecht voor gewone corrigerende steunzolen, diabetessteunzolen, sportsteunzolen,….

Indien u een voorschrift heeft van een arts-specialist worden steunzolen gedeeltelijk terugbetaald door het ziekenfonds. Voor steunzolen bedraagt de terugbetaling €50,04.

Maak Afspraak
Stap 1

Eerste afspraak voor een opmeting.

Bij een eerste afspraak nemen we de maat en vorm van je voetzool aan de hand van een gedetailleerde 3D-scan. Wij selecteren deze opmetingstechniek omdat ze ons het perfecte beeld geeft van je voetzool.

Tijdens deze afspraak bespreken we diepgaand waarvoor de steunzool moet dienen. Op basis hiervan selecteren we de juiste materialen en analyseren we welke demping vereist is. Heb je bijvoorbeeld nood aan extra demping? Is leer of kunststof voor jouw situatie het meest geschikt? Tal van parameters spelen daarbij een rol.

Wij zijn dé specialist in het maken van fijne steunzolen die toch de nodige steun en correctie bieden voor je voeten. Deze steunzolen kan je perfect dragen in elegante schoenen.

Mits voorschrift van een geneeskundig specialist krijg je van het ziekenfonds een groot deel van je steunzolen terugbetaalt.

Steunzolen-3D
Steunzolen-3D-passen
Stap 2

Passen van steunzool in je schoenen.

Binnen een termijn van één à twee weken zijn je steunzolen klaar. Bij het afhalen vragen we altijd om de schoenen mee te brengen waarin je de steunzolen wilt dragen.

Aan de hand van de vorm van je schoenen knippen we de steunzolen op maat, zonder aan het functionele gedeelte van je steunzolen te raken.

Zo ga je gegarandeerd naar huis met fijne steunzolen die hun correctiewerk doen én perfect passen in je schoenen.

Maak Afspraak

Hulp of advies nodig? Contacteer hier gemakkelijk één van onze experts