Met voetproblemen toch veilig en comfortabel werken

Werkschoenen op maat

To the recue

Veilig en comfortabel werken.

Naast orthopedische schoenen maakt Orthosystems ook werkschoenen volledig op maat. Orthopedische veiligheidsschoenen maken het werken een stuk aangenamer en comfortabeler voor mensen met voetproblemen. Alle veiligheidsschoenen van Orthosystems voldoen aan de Europese norm EN-ISO 20345:2011.

Veiligheidsschoenen zijn voor veel werkzaamheden noodzakelijk. Meestal krijg je werkschoenen aangeboden door de werkgever. Uit onderzoek blijkt dat voor een groot aantal werknemers deze niet goed passen. Dat is ook normaal want we hebben allemaal andere voeten en dit zijn net de schoenen waar je lang en hard in werkt.

Hierdoor loopt de werknemer een verhoogde kans op letsel omdat niet zeker is dat het schoeisel de juiste bescherming biedt. De werkgever loopt het risico een schadeclaim te krijgen als er iets gebeurt met een werknemer die niet-gecertificeerd schoeisel draagt.

Orthopedische-werkschoenen
Orthopedische-werkschoenen
Veiligheidsschoenen

Medisch- en beroepsspecifiek maatwerk.

Vaak hebben werknemers voetproblemen wat kan leiden tot rug- en nekklachten. Een kleine aanpassing aan de werkschoenen kan voldoende zijn. Met voetproblemen zijn orthopedische werkschoenen dikwijls een betere oplossing.

Wij maken deze werkschoenen volledig op maat waardoor we kunnen inspelen op medisch- en beroepsspecifieke behoeften. Net zoals bij gewone orthopedische schoenen heeft u voor orthopedische werkschoenen ook een voorschrift van een medisch specialist nodig.

Afspraak Maken

Hulp of advies nodig? Contacteer hier gemakkelijk één van onze experts